Thread: 1A események
View Single Post
Old 02-15-2007, 21:52
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%
Cool

Lusta vagyok, tudom.. csak nem volt kedvem mindenkinek egyesével írkálni, nézzétek el nekem

Először is köszönet mindenkinek, akivel háborúzhattam A-ban, akár egyéniben akár klánban. Aki azt mondja, hogy a legfelső csoport halott, az jó lenne ha végre kinyitná a szemét Kicsit rossz érzés így magam mögött hagyni az egészet, de azt el kell ismerjem, hogy az első 30-40 helyezés bármelyikén lenni nem elégítette ki feltétlenül a hatalom vágyamat, ám bizonyos akadályok miatt, nem is nagyon volt már előrelépési lehetőségem. Remélem a 4k kör alatt (míg újból visszajutok a kedvenc szintemre) ez valamelyest ki lesz majd küszöbölve
És szeretnék a top4 klántól eseményeket látni itt, ebben a topicban.. komolyan..

Ömm.. hogyan is kell játszani A-n kivül?? Ati nem vihetném le a klánrakit? hmmm?

u.i.: mit is szokott az mondani, aki könnyek között átveszi az Oscart??
-Ohh nem is gondoltam volna, hogy idáig eljutok.. *könnykönny* először is szeretnék köszönetet mondani a Szkarabeusznak, akik nélkül nem lehetnék most itt *szippszipp* és a Reményhozóknak is *orrfújás* valamint a Big Gunnak -bennük méltó ellenfélre találtunk azt hiszem- és persze Nektek 1/A-sok.. *fehér zsepit meglóbál*

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Deni; 02-15-2007 at 22:13.. Reason: bővítésesdi
Reply With Quote