View Single Post
Old 02-15-2007, 11:14
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Red face

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Hmmm. Azért arra vigyázni kell ám, hogy ne váljon rögeszmévé a Hódító Amit Kisbér egy kicsit fentebb leírt: ha én ide jutnék, tuti szabadágra tenném az országomat, és elmennék nyaralni, vagy bármi, de ez nekem már sok lenne. Azért az, hogy éjszakánként többször felkeljek, és a munkahelyemen is ezer ablakon nézzem a Hódot, na ez már nekem nem való.

Hangsúlyozom, hogy ezzel nem Kisbérnek és a hozzá hasonló intenzitású játékosoknak akartam beszólni, hanem azt írtam le, amit én, magammal kapcsolatban érzak/éreznék. Vagy mi.
Nézd, én sem csinálom ilyen intenzitással (pl most is 2 orimmal szk vagyok, 1-el meg most kezdtem az 5. szinten, tehát nagyon nem kell odafigyelnem) De vannak olyan szituk, pl szöviwar, ami kvázi gyorsan lezajlik, ha igazán odafigyelsz rá... Tehát nem kell heteken keresztül ezt csinálnod
Az, hogy havonta 1-2 alkalom ilyen, azt meg ki lehet bírni még meló mellett is...

Ez a többablakos izé meg csak azért kell, mert ha nem lennének, akkor azt mondanám, hogy a rest 2x fárad... Ha nem tudok bemenni hozzá, ha nem tudok alulról bemenni egy adott illetőhöz, meglehet annyira rosszul jön ki, hogy sokkal többet kell időben ráfordítanom, mintha 1x odafigyelek nagyon...

És ha belegondolsz naponta még egy orkkal sem tudsz 3-4 támadásnál többet csinálni (hiszen piacolgatni kell rendesen, ha jönnek, ha mész), tehát csupán a körváltásokkor kell aktív lenned...

Reply With Quote