Quote:
Originally Posted by Burning
ez eredeti kép? 
|
Jahm...
Itt asszem épp Synkel-t ütöttem

Látszik, hogy be volt készítve 3 bontási mélység (felette "sárga cetlivel", hogy ha azt a gombot megnyomom mennyi lesz a pontom). A bal alsó ablakban a pontlista van, amit mp-enkénti frissítésre állítottam be, így egyből látom hova bontott Synkel testvér.

Bal felső ablakban a tekercseket tenném be a közös rakiba.
Jobb alsó ablakban a tekercsek egy részét tenném be a közös rakiba (ki tudja mennyivel jönnek, erre is fel kell készülni, illetve ki tudja, lehet 1x meglopnak 59:55 környékén, és a beállított seregelengedés máris ugrott).
Aztán... mi van még... Óra... az nagyon fontos, szinkronban természetesen a hód órájával (azóta már találtam kisebbet

)...
És természetesen nyomkodom a háttérben a főmenüt, ha a szövitársak távolba néznek, lássam az eredményt, vagy ha valamilyen attrocitás ér, egyből tudja rá reagálni...
Minden ablakom always on top-on van, tehát ha a hátsó ablakra kattintok, akkor sem tűnnek el az ablakok
Nos ez napközben így megvalósítható, hiszen vannak szövitársak, akik nézik a távokat, de éjjel egyedül már keményebb dió...
Ez még csak egy 17"-os moncsin volt.. Azóta már igényeltem egy 21"-ost a melóba.. Elvégre nagyon szükségem van rá (ezt remélem SzaTo nem látja)

Mindezt csak azért írtam le, hogy nem elég ha valakinek megvan a tudása, gyorsan tud dönteni, jó a taktikai érzéke, stb, stb amit felsoroltatok... Meg is kell lenni annak a technikai háttérnek, amivel mindezt a tökélyre tudod fejleszteni
Persze ezen kívül még lehet használni pár hasznos oldalt, de Synkel ellen ez is elég volt