Quote:
Originally Posted by Kisbér
Na, de tényleg alapból az a kérdés szerintem, hogy Monróék fordulnának-e, ha tudnának... Mert attól, hogy 5-8 ember kiszabizik - így nem számít bele a top-ba - akkor is a top30 határa a bogarak tor, és potroha között lenne félúton... 
|
Nah, jelenleg vannak fenn 49-en. Tehát a topkörök a 15. helyen még pörögnek ugye?
Az első nem bogaras csóka valahol a 20 hely környékén van Tehát 5-en kellene kiszabizni... 2 jelenleg is ki van szabizva, tehát 3-4 csókának kellene szabiznia rajtuk kívül.
Így egy országnak nőne a topköre, már aki nem bogaras, nem harcosok klubbjás, és nem nyugdíjas

.
Ha ő lefordult, akkor ahhoz, hogy a 3 klánon kívül bárkinek is nőjjön a topköre, már közel 13-15 embernek kéne a topból szabiznia... És azért azt lássuk be nem fogjátok sem ti, sem a nyugdíjasok bevállalni
Szóval ezért mondom, hogy leginkább az ízeltlábúakat kellene megkérdezni hogyan látják ezt
Monro?
-most látom, hogy ezzel talán infókat adtam ki... de talán nem zavar senkit sem... úgysem tudnak mást csinálni a fent lévő orik, mint aranyalmázni, így a 12% amivel felmérik a 3 topklánt nem lehet olyan nagy kiesés

- de kifizetem neki