Quote:
Originally Posted by Viz
Hát szerintem az A-ban nem hemzsegnek a tolisok, ahol ez esetleg problémát okozhatna, mellesleg azért gondolj bele hogy a varis csak árt, amit vakon nem fog tenni, a tolis meg vígan tekiz látatlanba is.
5ben viszont nagyonis kellmetlen tud lenni, sőt még akár 4,3,2-ben is.
Legutoljára én ezt 3ban tapasztaltam, és nem volt kedvem 300-400 hekit leadni ( pláne nem úgy hogy kiárulom a varikat és a védelmem ) csak hogy egy ilyen nyomorultat beüssek.
Azért ebbe is bele kéne gondolni. Értem az álláspontodat, de őszintén, volt már ilyen problémád A-ban?
|
Azt hiszem félreértettél, már másodszor.. Nem hemzsegnek a tolisok... Pont erről beszéltem...
Hogy nincs értelmük... Hiszen hatalmasok a pontbeli különbségek, és a körtávolságok mégis kicsik.
Pont arról beszéltem, hogy van, hogy 3 körre van egy nálad 10k-val nagyobb ország... Akire tolival semmit nem tudsz hatni, vari viszont maximális hatásfokkal megy...
Pont erről beszéltem, hogy itt meg pont az ellenkezője van, mint az alsóbb csoportokban.
Tehát a tolvajokkal miért nem tudok semmit csinálni, ha a mágikus akciók maximális hatásfokkal hatnak rám...
Érted már mire akarok kilikadni?