Quote:
Originally Posted by Gyula
És ahogy Arwen rátapintott a lényegre, skacok, szerintem se jó a 90 nap, de én is vipelem az orit hogy ne fagyjon be, ma például beléptem és csak a vip meg a szintlépés jelent meg, fogtam a bankkártyám és bevipeltem, és igen én is a queosia miatt kértem a bankomtol visa kártyát.
|
Gyula, alapból a játék ugye ingyenes, és plusz opciókat érsz el azzal, ha vip-elsz. Eddig szép és jó. A 90 napot (Atiék állítása szerint) azért találták ki, hogy pörögjenek a csoportok, és ne legyenek ingyen termelő orik a csoportok alján, vagy tetején...
Ezzel nincs is semmi baj. Egészen addig, amíg a szintlépés, és a lefordulás megoldható a 90 nap alatt...
Ugye induláskor 45 nap volt, rájöttek, hogy szinte lehetetlen teljesíteni a szinteket 45 nap alatt, módosították is 90-re.
De ugye lássuk be, hogy bármennyi pénzed is van, az A-t nem tudod teljesíteni 90 nap alatt. Tehát magyarul ahhoz, hogy játszhass hosszú távon VIP-elned kell. Tehát máris nem ingyenes a játék...
Ezt próbáltam az angol külső fórumban Atinak felvetni, de egyenlőre semmi reakciót nem láttam tőle.
Gondolom el van foglalva más fejlesztésekkel, de előbb-utóbb ki kell találnia valamit erre...
Csak ki kell várni... Addig meg tűrni