Quote:
Originally Posted by Mephisto
Pea mindjárt elsírom magam 
Látom a nélkülözést, ami téged és a társad, akivel együtt mész felfelé (nem akarom a nevét kiadni, akit érdekel, az majd felmér Titeket) jellemez ott angolban.
Nem kell tanyát tartsatok, a többieknek igen. Már ez felér egy "kis" elönnyel. Olyanról ne is beszéljünk, hogy röhögve el tudjátok engedni a seregeiteket támadás után, s ez a vagyon meg se kottyan. Olyanról meg nem is beszélek, hogy a fél országot elbontjátok probléma nélkül, majd újraépítitek, hogy kevesebb föld menjen le rólatok és lejebb kerüljetek, ha jól emlékszem a társad a multkor kb 750-900 hekivel tette ezt.
Szóval abban igazad van, hogy mindenki játszon, és haladjon ahogy tud, de kérlek ne hintsd a szemembe azt a port, hogy ugyanolyanok az esélyek, mert ezzel inkább magad ámítod, mint engem...
|
Nem értem mi ezzel a probléma, a magyar A-ban sok ori megengedhet iezt magának én meg nem, akkor most szidjam őket vagy mi legyen?
Egyébként meg ha ügyesek vagytok egy csomó pénzt tudtok keresni rajtunk és akkor már lehet bontani fél orit meg elengedni sereget. Pontossan a kis létszám és passzivitás miatt a kisebb orik is tudnak termelni s sereget felhalmozni. Igaz hogy lassabban mint a többi ori.
És ahogy Arwen rátapintott a lényegre, skacok, szerintem se jó a 90 nap, de én is vipelem az orit hogy ne fagyjon be, ma például beléptem és csak a vip meg a szintlépés jelent meg, fogtam a bankkártyám és bevipeltem, és igen én is a queosia miatt kértem a bankomtol visa kártyát.