Quote:
Originally Posted by Ati
Ha ez igaz, akkor viszont azt kérem, hogy mielőtt egy javaslatot teszel, gondold azt át. Jelenleg én csak azt látom, hogy ontod a teljesen felelőtlen javaslatokat, amikről ugyan pontosan tudod, hogy megvalósíthatatlanok, de akik nem tudják ezt, azoknak na adj egy kis mézesmadzagot. Mivel pontosan tudnod kellene, hogy mi az, amit meg lehet technikailag valósítani, és mi az, amit nem, mégis a javaslataid jelentős része olyan, amit nem lehet, én nem tudok másra gondolni, csak hogy közben jókat röhögsz a háttérben, hogy egy csomó embert behülyítesz, majd mivel technikailag lehetetlen dolgot ajánlottál, ezért úgyse lesz belőle semmi.
Ha ez nem konkurenciának dolgozás, akkor egy ISZONYATOSAN HATALMAS felelőtlenség a részedről, és talán ez a rosszabbik. Kérlek, hogy NAGYON gondolkozz el azon, hogy miket írsz be, mert eddig ki merem jelenteni, hogy a beírásaiddal sok embernek több kárt okoztál, mint hasznot.
Ez vonatkozik sok-sok téma között erre a témára is.
|
Nos, akkor összeszedem, milyen topicokat nyitottam:
Jelenleg még a megbeszélésben:
1: Bank védelme területarányosan. Nem értem ez technikailag miért lenne problémás... Csak bele kell tenni a bankvédelméhez egy 200/összterületes szorzót. És említettem, hogy szerintem ez lenne az ésszerű, hogy 15 bank ne védjen be teljesen 20e hektáros orit...
De utólag átgondolva valóban van igaza Deninek. Azt hittem azzal, hogy esetleg több kötelező épületet hozunk az A-ba (mert ugye főként ott jönne ki ez), akkor színesítjük a játékot, és sokszorozzuk a taktikai lehetőségeket.
2: Szövihez belépés csak limitált okkal. Mivel nem tudom, hogy hogy van pontosn a multiszűrő megoldva, ezért csak sejtem, hogy meg lehet oldani azt, hogy ha egy ip-ről a támadások után bünti jár, akkor a piacozásért is bünti járna. Ezzel úgy gondoltam elérem azt, hogy még kevesebb/vagy inkább nehezebben kivitelezhető legyen a multizás.
3: Autóvédelem egyszerre csapódó seregeknél: Ezt is kivitelezhetőnek tartom. Igazságtalannak érzem a mostani rendszert, talán azért, mert 8 évig másként volt. De ahogy láttam nem csak én látom így, Remy nyitott hasonló topicot, tehát úgy gondolom ennek átbeszélése sem volt túlságosan értelmetlen... Próbáltuk kicsit kimozdítani a dolgokat ebből a pontból, nem sikerült.
4: Súgó bővítése. Kértem, hogy legyen benne egy kereső, amivel címszavakra lehessen keresni... Ez sem gondolom, hogy túlságosan rossz gondolat... De persze ennél fontosabb fejlesztések is vannak, íg megértem, ha a süllyesztőben landol...
Már elvetett javaslatok:
1-2-3: Ártó vari / alacsony morál / éhezésnél ne képzeen a helytartó. Tudjuk mind2-en, hogy irónikusan nyitottam a topicokat, ezért meg is kaptam a buntimet... Nem tudom miért olyan rossz dolog az, ha törexem arra, hogy a vip-esek, és a nem vipesek között ne legyen akkora szakadék... Úgy gondolom ezzel is az esélyegyenlőséget akartam elérni... Ezzel szemben ugye mégiscsak sikerül mindre áthidaló megoldást adnod, talán pont az említett topic-ok nyitása kapcsán...
4: Szövivezér eltűnése esetén a szövi szétesésének problémája: Úgy gondolom ez is javítható dolog lenne, egy helyettes kitalálásával... Hiszen előfordulhat, hogy a szövivezér törli magát, szintet lép, anarchba rakják, stb, stb, és az általa vezetett szövetség szétesik... Úgy gondoltam ezt orvosolhatnánk... Ezzel is segítve azt, hogy zökkenőmentes legyen a játék.
5: Klán mnt bővítése: Jónak találnám, ha a a klán mnt hosszát ne fixben 24 órában határoznánk meg, hanem mondjuk max 7 napban... Egyből szinte a kukában landolt, holott szerintem lenne létjogosultsága (hiszen nem keverhető össze egy klán mnt-je egy normál ori mnt-vel)
6: Szerettem volna elérni, ha a nagyobb változások élesbe rakása előtt nagyobb hangsúlyt fektetnétek a kibeszélésre, és ezek a fejlesztések tájékoztatására nagyobb hagsúlyt fektetnétek.. Ezzel elkerülve azt, hogy maroknyi emberek döntsenek el lényeges dolgokat a játékban. Úgy gondolom ezzel is a játék minőségét akartam megvédeni/javítani.
7: megtévesztés varázslat módosítása: Ez is úgy gondolom, hogy színesíthette volna a játékot, és a funcióját kihasználhatóbbá lehetett volna tenni...
Ezeket a topicocat nyitottam a fejlesztés alatt...
Kérlek mutass rá 1-re, ami szerinted mézesmadzag-szerű volt.