Quote:
Originally Posted by Kisbér
Nem, azért, mert ezektől nem lehet tekercset lopni...
Erre adtam megoldást már nagyon régen... Hogy autóvédelem induljon be a tekercslopásra is... Mert ugye most arra nem indul be...
Ha ez meg lenne oldva, máris több, tekercsben könnyebben sebezhető faj válna játszhatóbbá az alsóbb szinteken...
És ezt a messziről történő lopás módosítását felejtsétek már el... 
Ürítsd ki az országod, üttesd be magad, aztán kapd le a francba a tolist... Vagy üss egyet, az emelkedésed miatt már nem nagy a hatékonysága a tolizásának...
Nem sírni kell mindenért, hanem tenni a dolgod!
|
200 hekin vagyok, ütök 4-et, és még mindig kényelmesen lop 15 körről a tolis. Esélyem nincs ellene semmit tenni, mert a körtáv őt védi ellenem, engem nem ellene. És jön egy másik tolis, aki eddig 6 körrel fölöttem volt, most alattam kényelmesen. Megint ütök? Azaz ha orkot, törpét, hadielfet ne adj isten hadis embert indítok, tök természetesen legyen egy vesszőfutás az életem, esélyem se legyen játszani- holott szeretek- mert rohannom kell felfele a csoprot topjába a lehtő legrövidebb idő alatt, ahol kivárhatom a fellépést, mert a toliktól jobb esetben csak ott lehetek biztonságban...
Ez az üttesd be magad javaslat különösen izé egy olyantól aki szerint csalás ha valaki belép a szövijéhez piacolni, meg esetleg alád bontott mikor megtámadtad...