Quote:
Originally Posted by Kisbér
Héhé, ha így látod, inkább elfelejtem a külső fórumot... Minden beírásom arra irányul, hogy a játékot élvezetesebbé és igazságosabbá tegyem!
Ha ez nem jön le a beírásaimból, akkor sajnálom... Elhagyom azt!
(csak kicsit felcsesz az, hogy aki 2 hónapja játszik, az próbál kioktatni engem..., illetve hogy pl a "betegség alatt képez-e a helytartó" fontosabb témának tartod/tartják, mint az, hogy legálisan tehetik azt, amit a szabályok tiltanak - de ez máshova tartozik)
Én úgy gondolom a téma megvalósítható... Pl minden akciót!!! harci akciónak minősíted a szűrőben. Ennek nem tudom a feltételeit hódító oldalról, de ha azt ki tudod szűrni, hogy támadásnál/ártózásnál/tolizásnál ezt figyelje, akkor azt is ki tudod szűrni, hogy piacralépésnél kiszűrje (szerintem)
Nem értem a kérdést  (Deni szerint is paranoiás vagy  )
(ha abból szűrted le ezt, hogy mondtam, hogy más játékban ez meg van oldva, az a galactica-ban volt, és kb 1 éve láttam, hogy ez ott hogy müxik... De mint játékos játszottam pár hónapon keresztül...) Nem dolgozok én senkinek, csak a cégnek, akinél vagyok, és kizsigerelnek elég keményen  (((
Nem is tudok olyan játékról, ami hasonló lenne a hódítóhoz... (és ezt most komolyan mondom! Azt hittem 9 év hódító után egy icipici lojalitást látsz bennem...  )
|
Ha ez igaz, akkor viszont azt kérem, hogy mielőtt egy javaslatot teszel, gondold azt át. Jelenleg én csak azt látom, hogy ontod a teljesen felelőtlen javaslatokat, amikről ugyan pontosan tudod, hogy megvalósíthatatlanok, de akik nem tudják ezt, azoknak na adj egy kis mézesmadzagot. Mivel pontosan tudnod kellene, hogy mi az, amit meg lehet technikailag valósítani, és mi az, amit nem, mégis a javaslataid jelentős része olyan, amit nem lehet, én nem tudok másra gondolni, csak hogy közben jókat röhögsz a háttérben, hogy egy csomó embert behülyítesz, majd mivel technikailag lehetetlen dolgot ajánlottál, ezért úgyse lesz belőle semmi.
Ha ez nem konkurenciának dolgozás, akkor egy ISZONYATOSAN HATALMAS felelőtlenség a részedről, és talán ez a rosszabbik. Kérlek, hogy NAGYON gondolkozz el azon, hogy miket írsz be, mert eddig ki merem jelenteni, hogy a beírásaiddal sok embernek több kárt okoztál, mint hasznot.
Ez vonatkozik sok-sok téma között erre a témára is.