View Single Post
Old 02-13-2007, 12:41
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Kisbér,
akkor beszéljünk nyíltan.
Netes rendszerekkel foglalkozol, kb tisztában vagy azzal, hogy mik lehetségesek a mai technikával, és mik nem.
Nyilván pontosan tudod, hogy amit javasolsz, az technikailag nem megvalósítható.
Mégis kelted itt a hangulatot.
Héhé, ha így látod, inkább elfelejtem a külső fórumot... Minden beírásom arra irányul, hogy a játékot élvezetesebbé és igazságosabbá tegyem!
Ha ez nem jön le a beírásaimból, akkor sajnálom... Elhagyom azt!
(csak kicsit felcsesz az, hogy aki 2 hónapja játszik, az próbál kioktatni engem..., illetve hogy pl a "betegség alatt képez-e a helytartó" fontosabb témának tartod/tartják, mint az, hogy legálisan tehetik azt, amit a szabályok tiltanak - de ez máshova tartozik)

Én úgy gondolom a téma megvalósítható... Pl minden akciót!!! harci akciónak minősíted a szűrőben. Ennek nem tudom a feltételeit hódító oldalról, de ha azt ki tudod szűrni, hogy támadásnál/ártózásnál/tolizásnál ezt figyelje, akkor azt is ki tudod szűrni, hogy piacralépésnél kiszűrje (szerintem)

Quote:
Kérdésem: egész pontosan kinek dolgozol, hogy ilyen hozzáállást látni tőled, gyakorlatilag minden topicban?
Nem értem a kérdést (Deni szerint is paranoiás vagy )
(ha abból szűrted le ezt, hogy mondtam, hogy más játékban ez meg van oldva, az a galactica-ban volt, és kb 1 éve láttam, hogy ez ott hogy müxik... De mint játékos játszottam pár hónapon keresztül...) Nem dolgozok én senkinek, csak a cégnek, akinél vagyok, és kizsigerelnek elég keményen (((

Quote:
Nem inkább az ő oldalukon kellene a népet bíztatnod, hogy de jó az a játék? Ez a menjünk a konkurenciához, és lázítsuk a népet dolog elég ... hogy is mondjam csak... "érdekes" hozzáállás...
Nem is tudok olyan játékról, ami hasonló lenne a hódítóhoz... (és ezt most komolyan mondom! Azt hittem 9 év hódító után egy icipici lojalitást látsz bennem...)