Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 02-13-2007, 11:48
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Mephisto View Post
Pea mindjárt elsírom magam
Látom a nélkülözést, ami téged és a társad, akivel együtt mész felfelé (nem akarom a nevét kiadni, akit érdekel, az majd felmér Titeket) jellemez ott angolban.
Mindneki látja (még) a best players-ek között a pontlista tetején... Szerintem nyugodtan mondhatod...

Quote:
Nem kell tanyát tartsatok, a többieknek igen. Már ez felér egy "kis" elönnyel.
Már bocs, de eleve miért kell a többieknek tanyát tartaniuk? Ez nevetséges...
20% tanyával egy elf még majdnem betonra védheti magát... (19% ház, 20% barack, 20% torony, 20% tanya, 8% kocsma, 8% templom, pár% raktár+egyéb sallang)
Ha ebből egy klánban van 2 db, máris meg van oldva, hogy a többiek 2 körös éhezéssel közel tanyafree-k legyenek...
Láttam éplisták alsóbb törpékről pl, amikben van tanya, és láttam nem kevés elfet, akikben 8% tanya volt... no comment...

Quote:
Olyanról ne is beszéljünk, hogy röhögve el tudjátok engedni a seregeiteket támadás után, s ez a vagyon meg se kottyan.
Azért az túlzás, hogy meg sem kottyan... De ugye mennyi egységről is beszélünk? Durván 20, max 30k egységről.. Az kb 1 mrd... Szerintem ennyit simán megér az, hogy ne menjenek beléd x sereggel... Úgy kell visszafele menni rájuk, hogy ezt is bele kell kalkulálni, és akkor egyrészt 1 mrd-al csökken a topklán vagyona, másrészt még be is mész hozzá...

Sokkal durvább pénzek mennek el az emelkedésre, amikor x10e egységet fokoznak, hogy a másik mellé kerüljenek.. Ez tény, sajna ezzel lehetséges, hogy nem tudnak a kisebb klánok versengeni, viszont kihasználni ki tudnák...

Quote:
Olyanról meg nem is beszélek, hogy a fél országot elbontjátok probléma nélkül, majd újraépítitek, hogy kevesebb föld menjen le rólatok és lejebb kerüljetek, ha jól emlékszem a társad a multkor kb 750-900 hekivel tette ezt.
Ennél jóval többel tette De nem ez a lényeg...
A top-os klánokban vannak az igazán nagy törpék, de lejjebb szinte egyet sem látok... Aki van, azt meg képtelenek megvédeni a klántársai... Akkor miről is beszélünk? Valóban iszonyat drága egy ilyen akció, viszont azt ne felejtsük el, hogy nem csak venni lehet a nyersanyagot... tudatosan fel lehet építeni kevesebb hekin is jól termelő törpét, csak meg is kéne védeni...

Quote:
Szóval abban igazad van, hogy mindenki játszon, és haladjon ahogy tud, de kérlek ne hintsd a szemembe azt a port, hogy ugyanolyanok az esélyek, mert ezzel inkább magad ámítod, mint engem...
Az esélyek ugyanazok, de nekik van 10e kör előnyük... Ami nem kevés... Ebből jön az előnyük... De ezt le lehet dolgozni... Igaz nem ezer kör alatt, hanem mondjuk 3e kör alatt, de akkoris le lehet dolgozni...
Az, hogy ezt hogy kell csinálni nem ecsetelem, aki nem tudja, az nem is érdemli meg a (2)-est...
Reply With Quote