Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 02-13-2007, 10:16
Everlasting Everlasting is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
A játék célja hogy neked legyen a legnagyobb orid és klánod A-ban!!! Miért kellene továbbhaladnia a fent lévő 2 klánnak? Az hogy kicsi a csoport és csak ők vannak forduló helyen nem az ők hibájuk! Fel kell lépni, játszani ki A-ban és megpróbálni leverni őket!

Hidd el nem 1-2k kör fog kelleni hozzá (amikor ők már vagy 10k köre fent vannak!) , de valamikor el kell kezdeni. A szkarabeusz már elkezdte, tessék másoknak is elkezdeni!

Már mondtam arwyl, inkább ne fejtsd ki a véleményed ilyen kategórikusan,várj még 8-10 hónapot amíg ítt vagy, hidd el aki SZABÁLYOSAN játszik annak ennyi idő alatt sem feltétlen lehet feljutni,de te ezt nem tudhatod.
És néha olvass vissza.Én nem akarom hogy forogni kelljen a fentieknek, játsza mindenki ami jól esik neki, de legyen rá lehetősége.Én csak azt írtam le hogy a 90 nap hogyan veszítette el a szerepét és lett akadályozó tényező.

remy a 80% nem játszikról: Én csak azt tudom hogy minden szinten állok,akikkel levelztem az elejétől 8-10 ember ők is állnak, és ennek oka az A.
Nagyon sok ori kezdene az alsóbb szinteken is játszani, ha lenne esély a továbblépésre.

Arra az indokra meg hogya legnagyobb ori elérése a hódító célja csak annyit hogy mégis lehet fordulni. mIért is? Mert sokan nem az A-t tartják a játék céljának (azt tippelem lényegesen többen szeretnek forogni), tehát ezt a kategórikus kijeletést szerintem hanyagoljuk.
Reply With Quote