Quote:
Originally Posted by Kisbér
Zsáni, én nem azt mondtam, hogy ha egyik havernál vagy, aki szintén hódítózik, ott nem léphetsz be a másikhoz... Akkor viszont, ha ő a szövetségesed, akkor viszont nem tehetnéd...
Nem hiszem el, hogy nincs a telefonkönyvedben 5 olyan ember, akinek van otthon netje, nem hódítózik és épp otthon van... 
Ha nem vagyok gép előtt, ezeket az embereket hívom fel, és 20 perces telefonbeszélgetés után nyugodtan teszem le, mert tudom, vett íjászt... és teljesen legálisan.. Nem kérem meg a szövim, hogy vegyen, hiszen úgyis elsiklik a multiszűrőn...
Annál sokkal jobban szeretem az országomat, és annál sokkal jobban tisztelem a szövetségeseim országát, hogy esetleg kockáztassam... Inkább engedem, hogy bejöjjön 3 sereg, mint hogy pl Fegya országát veszélyeztessem...
Tudom milyen érzés 4 számjegyű országot elveszíteni, nem kívánom senkinek...
És igen... Inkább legyen az, hogy aki multizni akar menjen le egy netkávézóba, legalább dolgozzon meg azért, hogy multizhasson, de teljesen "legálisan" otthonról a kanapéból ne csináljon nekem senki kárt!
|
Ebben igazad van, nekem is van ilyen ismerősöm, de mondjuk hajnalban, vagy éjszaka nem szívesen telefonálgatok

de 20 perc? mi van, ha "életbevágó"? és egy kívülállónak tényleg 20 perc kell, mire nagyjából el tudod neki magyarázni mit is kéne...
És abban is igazad van, hogy nem tenném kockára még a saját orimat sem, pláne nem a szövimét... de ezt írtam is...
És még a netkávés ötleted is elfogadom, de ez már sajna tényleg felesleges próbálkozás, Ati megmondta, nem lehet...