Quote:
Originally Posted by Zsáni
Mi a baj azzal, ha belépek másnál a saját orimba piacolni????
Igazából nem értem ezt az egészet...bár a "cselekmény" 2 szálon fut..
Ha belépek másnál a saját orimba, és látom, hogy támadnak, szépen végig nézem, hogy beütnek, mert attól azért jobban szeretem az orim, mint hogy kockára tegyem...aki meg nem, az meg repül...ő baja... és nincs miért sírni, ha meg sír, hát hagy tegye..nem kell vele foglalkozni...
A szövihez való belépést én se tartom igazán jó megoldásnak, de néha 1-1 piacozás szerintem belefér...természetesen nem úgy, ahogy Kisbérrel történt, hanem mondjuk beérkezik teki, nem is kevés, és nem hagyom, hogy elkopjon a vagyonunk fele, ha netán a delikvens nem tud belépni...szerintem ez érthető, ha meg szeretném tenni...
De egyetértek, már én se adom ki az adataim senkinek 
|
Zsáni, én nem azt mondtam, hogy ha egyik havernál vagy, aki szintén hódítózik, ott nem léphetsz be a másikhoz... Akkor viszont, ha ő a szövetségesed, akkor viszont nem tehetnéd...
Nem hiszem el, hogy nincs a telefonkönyvedben 5 olyan ember, akinek van otthon netje, nem hódítózik és épp otthon van...

Ha nem vagyok gép előtt, ezeket az embereket hívom fel, és 20 perces telefonbeszélgetés után nyugodtan teszem le, mert tudom, vett íjászt... és teljesen legálisan.. Nem kérem meg a szövim, hogy vegyen, hiszen úgyis elsiklik a multiszűrőn...
Annál sokkal jobban szeretem az országomat, és annál sokkal jobban tisztelem a szövetségeseim országát, hogy esetleg kockáztassam... Inkább engedem, hogy bejöjjön 3 sereg, mint hogy pl Fegya országát veszélyeztessem...
Tudom milyen érzés 4 számjegyű országot elveszíteni, nem kívánom senkinek...
És igen... Inkább legyen az, hogy aki multizni akar menjen le egy netkávézóba, cseréljen hálókártyát, köttessen be másik netet, restartolja a rooterét, stb, stb, de legalább dolgozzon meg azért, hogy multizhasson! Ezzel szemben most teljesen "legálisan" otthonról a kanapéból tud tudatosan kárt okozni azzal, hogy bűntetlenül belépked a szövetségese országába, és a már leírt dolgokat megcsinálja...
Amúgy most teljesen lenyomozhatatlan és kvázi leglális az, hogy belépsz a szövidhez, beállítasz neki mindent, lebontasz, fokozol, építesz sereget cserélsz, stb, majd wap-ra felmész, és rátenyerelsz a támadás gombra...
Akkor legalább szívja végig a pénzátutalást, a seregvételt, stb dolgokat wapon