View Single Post
Old 02-12-2007, 13:51
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
Első dolog:
Ha mondjuk hozol 90-100 tekit lopásonként a távolság miatt ( ha óriás még kevesebbet ) viszont modnjuk 50-60k rúnába kerül 10 körre nyitni kaput, igencsak meggondolod megéri-e. Meg nem fogod viccből gyilkolni a varijait 150esével mert nincs jobb amire pazarolhatnád a készülit...

Második:
A hadis ki tud menni tíz körre támadni, de így kb a tolis lopásának a varis ártózásának és a hadis kitámadásának is lenen akkora hátránya, hogy gyakorlatilag senki nem használná.
Nem sokat látok olyat hogy valaki 10 körre rengetne, stb.
Pont ezért itt nem a varis illettve a hadis erősítésére gondolok ezen a téren, csupán a tolis hasonló szintre hozására.

Amúgy köszi bogár, azt hiszem pont azért nyitottam ezt a topicot amiért ő is=)
Remélem ez már tényleg nem hal be.
Hát igen, olyan drasztikus rúnaigény az más, bár, mikor 3millió rúnám van fölösben és eladni se tudom, hanem jobbhíjján aranyalmázgatok, akkor nekem simán megérné.
Valamint nem elhanyagolható az sem, hogy ha szöviben vagy és a szövid 2körre van a célországtól, akkor neked hiába lenne sok rúnába, ha a szövid nyit rá kaput.
Plusz sok csoportban semmi ára nincs a rúnának.

A hadis orikat csak mellékesen hoztam fel, mint említettem tudom nem ide tarozik és nem is akarom idekeverni. Viszont tény, hogyha a tolisok dolga is megnehezedne, akkor kevesebben lopkodnának kismillió körről.

A fentiek miatt viszont tartom magam ahhoz, hogy a rúnaigény megnövelése nem megoldás.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote