02-12-2007, 12:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Volt ilyen. És fogtam magam, elmentem egy barátomhoz (akiről tudom hogy nem játszik, mert évek óta próbálom győzködni), beléptem, és szabadságra tettem. Magyarul az otthoni gépem, és a netkávézó között azért vannak még átmenetek.
De (cáfoljatok meg, ha tévedek) annak is elég kicsi az esélye, hogy elmegyek egy netkávézóba, és ott pont olyan gép elé ülök, ahol más is Hóditózott nem sokkal előttem (mert feltételezem, hogy egy idő után a korábbi belépés elévól, nem?).
És Cass, ne kérj bocsánatot, egy vitának nincs értelme, ha nincsenek érvek és ellenérvek 
|
Nagyon sarkalatos példa lesz, de előfordulhat.
A netszolgáltatódnál történik valami, szabira szeretnéd tenni az orikat, de nincs olyan barátod, akinek van netje... lemész a könyvtárba, netkávézóba, szabira teszed, de hoppá jön a bünti, mert elötted ott más is játszott, ez nonszensz.
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány gépről léptem eddig be. 1ről a melóhelyemen, és itthon 2ről. Plusz egyszer WAPról, ennyi.
Viszont, ha úgy működnének a dolgok, ahogy az a felvetésben szerepelt, akkor engem már agyonbüntettek volna.:P
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|