Üdv!
Nah szal, azt mondták közöljek pár dolgot meg javítsak pár dolgot.
Állítólag remy nem fedezett a topba, hanem ütött. Elhiszem, ha így volt bocs. A közlendőm szempontjából teljesen mellékes dolog. A lényeg hogy ott van, ahogy a skarabeusz is lassan odaér. (persze ez nem biztos, de ki ismeri a jövőt?)
Tamagocsi. Kérdésem, hogy ha az első 4 nem fedezhet, akkor ők vajon hogy kerültek oda? Fedezéssel? Hát az biztos hogy nem. Oda valahogy el kell jutni. Ritkán látsz elfet a topban. Sokkal inkább orkot és óriást. Hidd el nem tamagocsi odakerülni. Sok éjszakába kerül. De onnantól kezdve tényleg az is tamagocsi, de hát aki odakerül, hadd pihenjen már egy kicsit.
Hol leszek 1500 kör múlva? Valóban az a szerencse ért, hogy a top klánok egyikének tagja lehetek (külön szerencse, hogy nem remyék klánja az :-D). Nem fizettem érte, nem könyörögtem, hanem játszottam, és így alakult. Úgy tűnik valakinek az ottaniak közül tetszett, hogy nagy a szám, vagy nem tudom, mert jó játékosnak nem tartom magam. Annak idején azért kezdtem játszani, hogy kis angol ragadjon rám, ami azért még most is olykor megtörténik. (dunno) Szóval bár nem kéne mondanom, de számításaim szerint ahhoz, hogy biztonságosan és reálisan forduláspozícióba jussak mostantól számítva 1248 kör. Nem lenne megterhelő, biztonságos lenne, és teljesen reális. (Ellenőrzéséhez jó számolást kívánok!) Ezért ez a teljesen reális szám a "szeretném, ha így lenne" mondatba odakerülhetett kiegészítve a 336 körrel. Természetesen nem így lesz, mert addig befulladhat az A, vagy háború robbanhat ki, leverhetnek, kikapcsolhatják a netem stb. De az ellenkezője is előfordulhat. Hogy hirtelen megjelenik még 30 ori és akkor már 336 kör múlva fordulhatnék. Vagy az esetleg kirobbant háborút megnyernénk, ami ugye jelentős földhaszonnal is jár, stb...
Szóval reményeim szerint 1500 kör múlva forduló helyzetben leszek, aminek jelenleg két akadályát látom csak, hogy a klánomnak nem az a célja, hogy engem kiszolgáljon, (Ami tökéletesen érthető.) illetve, hogy a többi orinak sem célja, hogy én csak úgy felszaladhassak a topba (ami ugyancsak tökéletesen érthető)
Ez egyébként, megint független, attól, amit mondani akartam, hogy a többi ori nyavajgás helyett, meg törlés helyett, inkább játszon! És ha veszít, ha nyer, ne felejtse, hogy ez csakegy játék. Ha ezt elfelejtik olyan idegbajosak lesznek, mint Ákos. :-D
pea
ui.: Az sem normális, aki engem komolyan vesz!
|