Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-27-2006, 12:30
gabco
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Senki
Gabco: hogy érted hogy nincs esély egyéni támadásra? én ha épp nem szabizok a vizsgák és ünnepek miatt, akkor elég rendesen tudok felfele menni, nem értem a problámád! Mindennek megvan a trükkje.... (igaz Arwyl? )
Ha mrd-ok lennének a hátam mögött, szeretném ezt a csoportot, és még bivaly társaim is lennének, akiket szinte a nap 24 órájában lehet riasztani ha kell, akkor lehet hogy bevállalnék egy balhésabb stratégiát, és nekimennék mindenkinek, aki él, és mozog, de ezek hiányában egy békésebb, vedkezőbb játék, ami viszont kizárja, hogy bármi is történjen.
Hogy miért nincs esély egyéni támadásra? Van, csak kicsi. Ha abból indulok ki, hogy majdnem mindenki elitet tart, vagy az íjászokat, és lovasokat cserélgeti attól függően, hogy támadni akar-e, akkor egy sikeres támadáshoz gyakorlatilag a teljes sereget vinni kell, tehát védtelen maradsz, mert nem tarthatsz otthon védősereget, tehát az áldozatod ha ébren van, vagy valaki a közeledben látja a csoportkrónikában, hogy támadtál, vissza tud kísérni akár 5 sereggel is, ami valljuk be, elég súlyos tud lenni. Volt már részem ilyen szituban. És korábbi tapasztalataim alapján ebben a csoportban feltűnően sok az álmatlanságban szenvedő egyén.
Reply With Quote