Quote:
Originally Posted by SiMON
Erre tenném azt a javaslatot, hogy legyen egy új személyiség pl. egy Őrző megnevezéssel amivel körülbelül 60-65% os lopás védelemet lehetne elérni.
Lényeg, hogy a 10000 db ne 6000db ot zsákmányoljanak hanem 2500-max3000 igy játszható maradna minden faj.
|
Engem leginkább még mindig ez fogott meg

(ez már csak azért is figyelemreméltó, mivel legkedvesebb specializációm a toli)
A tekercsileg lopható fajok viszont tényleg határázottan könnyen tönkretehetők tolvajokkal...
Ezt az ötletet szeretném kicsit finomítani, az őrzőtől 30%-al kevesebb tekercset lehessen lopni. Nagyobb védelemnek nincs értelme mert azzal tényleg az óriást és gnómot szorítják vissza, de bele illene az eddigi személyiségekbe, túl nagy bónuszt nem ad, mégis használható, egy őrző törpe tekercseit is el lehet vinni, csak több idő kell hozzá...
Aki volt már törpével, az remélem átérzi ennek a személyiségnek az életképességét

Nem valószínű, hogy első személyiségnek sokan fogják választani, viszont kiskettes gazdálkodó-őrző az talán már nem is mutat rosszul.
Azért a törpét hoztam fel példának, mert a tekilopás ellen ez a faj tud szerintem a legkevésbé védekezni, elf, ember tolisabb fajok, ork meg kemény hadi, bár ork tábornok-őrző se rossz párosítás...
Lehet mondani, hogy egy gnóm ilyet sose választana, igaz is, viszont még nem sok óriás tolvajt láttam szaladgálni