View Single Post
Old 02-10-2007, 09:34
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Értem én, hogy mire gondolsz, de azt hiszem, hogy most állt be egy egyensúlyi helyzet. A régi rendszer szerint, amikor még nem játszottál, Tuvalunak most mindenből 2x annyi egységgel kellene rendelkeznie,, mint a többieknek ahhoz, hogy egyáltalán a 200 hektáron meg tudjon maradni. No ezt megnézném... Ez konkrétan lehetetlen. Ehhez képest az, hogy első helyre kell kerülnie, egyszerfeladat. És persze a legtöbb embernek mégcsak nem is kell elsőnek lennie.

Aztán milyen nehezítés volt még...

Felfedezés. Szintén egy szükséges módosítás. Az egyik csoportelőrevetítette a jövőt, hogy mi törtélnik, ha mindenki csak felfedezget. Nem lehet ez a cél.

Más konkrét nehezítés talán nem is volt...

Ezek pedig szükségesek voltak, nem azt a célt szolgálták, hogy nehezebb legyen az élet (ahogyan az emberek többségének nem is lett, sőt könnyebb lett tőle), hanem azt, hogy érdekesebb a Hódító.
nem vitatomh van amire szükség volt, de ezek azért szerintem nevezhetők komoly változtatásnak, hja és ide sorolnám a többsereges ütésnél a ponlitsa folzamatios frissülését is de ezek helyén is vannak igy, a probléme szerintem h állandóan van valami ötlet, és lassan felgyülnek ezek a dolgok....
valahol irtad, h hóditó elérte az összetettség csúcsát, hát szerintem és éppen elég komplex már.. sokan ugyvannak, h az ötleteik csak apróságok, de a sok kis apróság miatt nehezedik a játék... mondtad már h ez 1 állandó fejlődés alatt lévő, játék, én csak azon morfondirozom h vajon fogja e tudni a nagyátlag tartani a lépést evel a fejlődéssel

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Reply With Quote