View Single Post
Old 02-09-2007, 19:35
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Xeper javaslata

Méretszámításnál nem számítana a bánya (tehát a fedezési képletbe nem a terület, hanem a bánya nélküli terület kerülne be), és ha a bányák elérnek egy X%-ot, akkor a fedezési ráta 0%-ként érvényesülne fedezéskor...
Így duplán kevesebb katona lenne a fedezés egy termelőnek, de csakis akkor, ha valóban termel. Pl 10% bánya már érvényesíthetné ezt a kedvezményt... nem sok, de ha valaki 10%ot tart, akkor már gyengül annyit az orija hogy megérdemelje a kedvezményt

__________________________________________________ _______

-Fegya- javaslata

Én azt javaslom, hogy a felfedezési arányt csökkentse körönként a bányák százalékos arányának mondjuk kétszázadrésze.

Például:
Felfedezési arány: 15%
Bányák aránya: 30%

akkor a felfedezési arány 0.15%-kal csökkenne körönként, azaz a felfedezési arány így alakulna:

1. kör: 14.98% (15*0.9985)
2. kör: 14.96%
3. kör: 14.93%
.
24. kör: 14.47%

Természetesen a felfedezés növeli a felfedezési arányt.

Így aki bányát tart, az könnyebben tud felfedezni, mert nem érinti annyira a felfedezési arány nehezítés.
Válasz idézettel

__________________________________________________ _

laziga javaslata

Na végig nyálaztam mégegyszer az egészet. Az lenne az elképzelésem hogy az alap ötletett meghagyva ,tehát a leütött föld mennyisége vonodjon le a felfedezési arányból, azt toldjuk meg azzal hogy ez csak a termelőkön könyítsen kelljen hozzá mondjuk minimum 20%bánya. Ennek a 20%-nak ütés előtt megkeljen lenni és csak abban az esetben vonodjon le az arány igy tényleg azokon könnyít akik termelnek.

Ezeket találtam a topic elején, szerintem érdemes róluk beszélni.

22-33, 38, és a 44. hozzászólásbol másoltam ezeket ide be.

Gyulaword (#79796)

Last edited by Gyula; 02-09-2007 at 19:44..