View Single Post
Old 02-09-2007, 18:29
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
cece nem kell indolkolgatni tovább a dolgot. egyszerűen túl erős a többi ori lehetőségéhez képest így is a hadis,ezt írtam most 3.szor.És ne várd el hogy felsoroljam miben erős, te aki ha jól értem csak azzal játszol gondolom átlátod.

Nem kell még további dolgokat adni amire eddig csak tolisok, a varisok vagy a termelők voltak képesek. Legyen minden tipusnak sajátossága. Így is már gyakori az a szövi aki nem tart pl rendes tolist hanem helyette is hadis-fél hadis orit. Elég egyértelmű hogy azért mert így is megvannak nélküle, hát még ha néhány tolis képességet is megkapnak akkor főleg.

És szerintem aki olvastam az első írásom elég egyértelműen látja hogy vicből írtam az ellenpéldákat,csak neked nem jött le...
Viccből vagy gúnyból? Nem mindegy! Kétlem, hogy egy fekete betűkből hangulatjeleket nem használva (1sárga fejecskéből nem sikerült következttetni) bárki is érzéseket képes kivenni a hozzászólásokból (hacsak nem grafológus olvassa az írásodat). Ezért ha valamit viccből írsz fogalmazd kellőképpen. Egyébként viccnek sem jó, mert emeletes marhaság.

Nem számoltam hányszor írtad a lehetőségeket és nem hogy nem várom el, hogy fesorold, hanem egyenesen könyörgöm, hogy ne tedd
A hadis legtöbbet kockáztat ezért a legtöbb is jár neki. Ez tény és nem vita tárgya.
Reply With Quote