View Single Post
Old 02-09-2007, 16:45
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Szecsát ne számold bele mert ha hazajön simán meggyözöm és megváltoztatja a véleményét
Deni is megindokolta csak úgy látom kissé szelektíven olvasol és ez kissé komikus!
A másik én legalább adtam javaslatot arra is hogyan lehetne jobbá tenni ti viszont csak egyfajta megoldást ismételtek szóval kissé antikreativak vagytok!
húúúúúúúúúúú bocs Serg akkor nem 12 a 4-5 ellen Ezzel most nagyon előbbre vagy És én vagyok a komikus Jó pár oldalon keresztül az elején még a kati piac mellett voltam De beláttam hogy gyakorlatilag semmi értelme Javaslom neked is hogy gondold át bár aki csal annak tök mindegy nem lehet meggyőzni hogy megszüntessék az egyik "csaláseszközét"

Jah és azzal hogy másokat befolyásolsz hááát
Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Szecsát ne számold bele mert ha hazajön simán meggyözöm és megváltoztatja a véleményét
Légy rá büszke
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 02-09-2007 at 16:52..
Reply With Quote