View Single Post
Old 02-09-2007, 02:05
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Nem támogatom. Nincs rá szukség, már bocsi, de bénázásbol egyéni hibákbol tanulni kéne, onmagában megkeresni a megoldást mer változtatás nélkul is van. Tipp:x-eld ki a HT-t v ha ez nem megy ne xeld be, vagy ne legyen HTd. Támadj akkor mikor tudod h visszaér a sereged ott légy. Használj kronikát. Menj lassu csopiba, vagy ne támadj. Esetleg ne játsz. Légy hullával.
jó hozzá állás... tudod van aki dolgozik is és családja is van... ezáltal nem tud egyhuzamban 5órát gépnél lenni, vagy legalábbis akár óránként fellépni 5órán keresztül, tehát ne támadjon egyáltalán aki nincs hozzákötözve a géphez... érthető, logikus... bénázás egyéni hiba??? nem mindenkin látszik ha beteg speciel főleg ha a végén van már és elbontja a kórházait... ez sztem egyéni bénázás... krónikával se derül ki mindig... a lassú csopi tény az jogos az ilyennek... de mondjuk én se mindig várom meg a hazaérkezés utáni kv-t amikor nem számitok betegségre és reggel arra ébredek hogy hoppá még 10%ot a ht is rátett a kárra,... akkor hogy is van ez? én ugyan sokat vagyok gépnél de mint minden normális ember nem 55perces részletekben alszok és kv-ra ébredek...
engem csúnyán megszivatott így a ht... ráadásul 5.-en sok láma is van aki nem olvas súgót és nem olvassa a betegségnél az infót és kórház nélkül haggya a betegséget...ez utobbival szívtam be pár napja... láttam krónikán hullát támad, rendben eltelt 24kör, a gömbjén már szépen gyarapodik a népesség...csináltam egy éplistát: nincs kórház... akkor támadunk...néztem nem kisérnek, hazaért a sereg és alszom... és jééé reggelre nézem megjött a pestis... de akkor itt hol rontottam el mondjad már??? sokat számit az pár száz ember plussz amit a ht rátesz és EZ NEM TÖRTÉNIK MEG HA NINCS HT-d vagyis itt jelenesetben a ht hátrány... és itt nem direkt ártásról van szó, vagy előre tudott dologról...

Reply With Quote