Sztem jó dolog, hogy az ötleteket meg lehet írni. Ha találkoztál korábban ennek elődjével, a levlistával, nos, az fele ennyire nem volt átlátható, s 10* gyorsabban pörgött.
Sok badar ötlet kerül szerintem is terítékre, de a többség eldönti mi jó neki.
Ha nem értek vele egyet, de bekerül a játékba, akkor azt kell elfogadjam, mint új körülményt, sztem ezzel nincs baj.
És ahogy írta Ati, addig, míg egy téma tárgyalás alatt van, mindenkinek megvan a lehetősége, hogy kifejtse véleményét.
Sokszor mesin még szólunk is egymásnak, hogy mondjon véleményt adott kérdéskörrel kapcsolatban, s egyáltalán nem biztos, hogy a másiknak is az lesz a véleménye, de ettől még jó dolog, hogy mindenki mindenféle látásmódot megismerhet.
Erre a Prince(PoC) példáját hoznám fel, bár az ötlettel spec nem értek egyet, de volt egy téma, jött egy más látásmód, s mindenki újra gondolta.
Az meg hogy mi kerül a játékba még mindig elsősorban látásmódok tömkelegének ötvözete, s ez így szép.
Bár én hiányolom a teszt üzemmódot, ami nagyon régen volt, mert ha voltak is vele bajok, azért játékban igazolták, vagy buktatták meg az elképzeléseket.
Most bekerül az ötlet, s aztán élesben válik el, hogy milyen is, s bizony, mint kiderült sokszor adnak okot vitára, s további szabálymódosításra az új dolgok.
Ez nem feltétlenül pozitív, mert elméletben, s gyakorlatban más lehet vmi, s előbb a mély vízbe kerül vmi, aztán mindenki magához kap, hogy hoppá, ez ilyen.
De a külső fórum, s az ötletek megbeszélése sztem jó dolog.
Last edited by Arrakis; 02-09-2007 at 02:08..
|