Quote:
Originally Posted by Hüpike
dehát ha egyszer leírta, hogy ez az alapvető célja a játéknak, akkor miről beszélünk?
|
Nem az alapvető célja a játéknak!!!
a pénz csak egy eszköz!!!
a pénzért nem kapsz pontot, és nem tudsz belöle pontot "vásárolni", max csak időlegesen... tehát mi a cél??? hogy minél több pontod legyen, ha maximalista vagy... Ez nem vmi világgazdaság hogy urald és minél több pénzed legyen, hanem
játék és a szórakozást szolgálja, ami tul.képpen a stratégiára épül... nem mindenki azt élvezi ha ő az első ... hanem azt is sokan csinálják hogy jól szórakoznak és pl hetente folytatnak 1-2 szövihábórút a top 30 szélén ehez is kell pénz...
és a topicnak nem a célja hogy megszüntesse a tartalékokat, az természetesen kell, aki nem tart az butus!!! hanem csak hogy lecsökkentse az irreálisan nagy tartalékokat... és én nem azért támogatom ezt mert irigy vagyok, vagy bármi... hanem azért hogy egy idő után ne érje meg 20körrel mindenki felett lepzselni és csak pénz csinálni... mert sztem az nem játék... és én pl azért támogattam a piacon kopást hogy egy idő után már ha ott tárolja se gyarapodjon sokat... ezt le is vezettem a 0,3%os ötlettel... csak 100könyvtárral nem vennéd észre 2milla tekercsig szinte mert annyival többet termelnél a kopáshoz képest... ez inkább azokra vonatkozna akiknek már több 10mrdjuk van tekiben és még mindig a csopi tetején ülnek és termelnek, azt Leadják JKSZ-el és visszamásznak restart után...én abba is kiegyeznék hogy csak a minimum föld felett 0,5% kopjon a piacon, alatta pedig csak 0,1%... vagy hasonló számokkal, de, hogy azok ne érezzék meg akik játékra használják a pénzt és nem a megalómeniájuk élik ki bene,hogy ővék legyen a legtöbb illetve, hogyha már termelt és elkezdte elérni a lehetőségei határát akkor jöjjön lejjebb és játszon!(persze ha emelett lesz egy-két JKSZeket mégjobban háttérbe szoritó szabály)