Quote:
Originally Posted by Bea Baba
A témát azért inditottam mert érdekelne vajon mindenkinek teccik e a dolog, h manapság közszavazás alapján lehet módositani a játékot minden területen
Mert saját kis véleményem h 1 játék arról szól, hogy adott szabályokon belül ki tud jobb lenni, és elég sokat ront a játék hangulatán és élmenyén, hogy boldog boldogtalan kitalál valamit és az egyből megbeszélésre kerül...
Pedig ezen ötletek nagyrésze fölösleges....
Mert aki eddig jácott az mostantól is fog és ahogy eddig megoldotta magát mostantól is meg fogja....
Vélemények???
|
Sztem nincs igazad

sok ötlet születik, jók és rosszak... ezeket sokan megvitatjuk tényleg fölösleges az ötletek nagyrésze de azért ha megnézed ezek hamar az Elvetett javaslatok közé kerülnek... sok nüansznyi kis "szépség" hiba van a hóditóban pl a sorrendek hogy nem egységesek pl a nyersiben... ez a játékot nem változtatja csak egyszerüsiti... emelett a legtöbb módositás javaslat a csalások visszaszoritására törekszik, ami szintén nem egy elhanyagolható dolog... ezt minden online játékban megtalálod és erre törekedni is kell... ezek a módositás javaslatok általában nem igazán érzödnek a normál szabályosan játszó játékosoknál... legalábbis probálnak ilyeneket kitalálni, ezek legtöbbje se valósul meg,mivel nagy kihatással lenne sok másra is. úgyhogy sztem ez egy pozitiv dolog. ráadásul kik is finomitsák a játékot ha nem azok akik játszák???