View Single Post
Old 02-08-2007, 12:05
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Szerintem te ezt a dolgot kevered egy másik topiccal. Itt senki meg sem említette, hogy ő a topban szeretne lenni, és alapban nem is arról szól a dolog.
Ez így van... Nem arról szól, de sok kicsi sokra megy... Ezeknek a fejlesztéseknek pedig a vége az lesz Csak én tovább látok 1 fejlesztésnél, nem úgy, mint itt jópáran

Quote:
És akkor egy kérdés: Hány játékos volt abban az időben, amikor 3 óránként ide kellett jönni, és feltenni a tükörvarit, és hány van most? Nem lehet, hogy a játékosszám növekedésben szerepe van a kényelmi fejlesztésnek is?
Nagyon sok... Valamelyik topicba voltak másolva pontlisták... Olyan 300-an biztos voltak abban az időben az A-ban... A többi csoport is szépen fel volt töltve... Nemhiszem, hogy ennek túlságosan volt jelentősége, hiszen csak extrémek élezték úgy az országokat, hogy 3 óránként varit pakoltak...

Quote:
Akik napi 20 órát itt vannak azok mindenképpen előnyt élveznek a napi kétszer belépőkkel szemben, ezt helytartóval semmiképp nem lehet kiküszöbölni. Nyilván nem is cél, én se támogatnám. Itt egy nyilvánvaló hiba kiküszöböléséről van szó egyszerűen, csak egyesek többet látnak bele a valóságosnál...
Milyen hiba Synkel? Te állítottad be a helytartót, hogy képezzen... Szerencsétlen a Te utasításaidat követi... Ebben hol a hiba? Jaaa, hogy közben beteg vagy? Az már feltétel... Mint ahogy az is feltétel lehet akár, hogy megy rajtad ártó vari... ahogy az is, hogy az elmúlt 3 körben loptak embert, ahogy az is, hogy 65% alatt van a morálod, ahogy az is, hogy éhezel, stb, stb...

Nem látom a különbséget...
Reply With Quote