Ez volt régen.. Szép idők voltak azok.. Mikor 3 óránként keltél fel az emberre feltenni a tükörvarázst...
Lehet azért látom másként a dolgokat, mert én abban az időben nőttem fel...
Az az idő elmúlt rendben van...
De nem gondolod, ha ezeket mind eltörölnénk, akkor tényleg kijönne az, hogy akik csak tamagocsiznak, azoknak nincs helye a top-okban (hozzáteszem én sem lennék ott, de én elfogadnám ezt a tényt, nem úgy, mint egyesek)?
Miért indítanék? Nekem is van családom, nekem is van munkahelyem. Viszont ha éjjel felgyújtanak 300 házat, és reggelre elmegy minden egységem, akkor nem rohanok ide, hogy csináljunk valamit a helytartóval, mert így képtelenség játszani. Nem sírok ezekben a topicokban, hogy nehogymá ha nem érek rá a játékra, akkor nehogymá ne lehessek a top-ban! Ha csak napi 1 órát vagyok a gépnél, akkor fogadjam el, hogy nem leszek olyan jó, még ha a tudásom meg is van hozzá, hogy felette legyek azoknak az embereknek, akik 5 órát tudnak lenni, ők meg fogadják el, hogy nem lesznek azok felett az emberek felett, akiknek 10 órája van a hódítóra, és azok az emberek pedig fogadják el, hogy nem lesznek azok azok előtt az emberek előtt, akik 20 órát vannak hódító előtt. Ez szerintem teljesen logikus...
De ezekkel a helytartó-menedzser fejlesztésekkel azt érjük el, hogy jópár ilyen fejlesztés után tökmind1, hogy mennyit leszel a gépnél, elenyésző lesz a külsönbség azon emberek között, akik 5 órát vannak, vagy akik éjjel-nappal előtte vannak. És ez szerintem nem jó
Mondhattam volna magyar bajnokság NBII-es szintjét is, de azt nem tartom focinak