View Single Post
Old 02-08-2007, 11:25
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Wink

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
A helytartó képez, a helytartó felteszi a vérszomjat, meg megcsinál egy csomó mindent. Neked pl kiveszi a kaját a közös rakiból. Legyél itt vazz 24 órát, és vedd ki magadnak, ne csak tamagocsizz!!!
Ez volt régen.. Szép idők voltak azok.. Mikor 3 óránként keltél fel az emberre feltenni a tükörvarázst...
Lehet azért látom másként a dolgokat, mert én abban az időben nőttem fel...
Az az idő elmúlt rendben van...

De nem gondolod, ha ezeket mind eltörölnénk, akkor tényleg kijönne az, hogy akik csak tamagocsiznak, azoknak nincs helye a top-okban (hozzáteszem én sem lennék ott, de én elfogadnám ezt a tényt, nem úgy, mint egyesek)?

Quote:
Nem fogod elhinni, akik nem napi 24 órát játszanak, azok is felmennek az A-ba, mert szeretnek játszani, és ha már játszanak, ezt nem kerülhetik ki- nemrég szavaztunk is róla. Ugyanakkor nagyon hülye az A-s példa, mert az ott előforduló véletlen bekapott betegségek száma kifejezetten elenyésző...

Én élő példát mondok inkább: A szuperjátékos nem tamagocsizós játékosokkal ellentétben nekem olyan munkahelyem van ahol nincs net, mellette meg családom is. Aki ismer, tudja, hogy azért elég sokat vagyok gépnél, aki meg a krónikát is olvassa az biztos látja, hogy nem heti egyszer szoktam kitámadni alapos megfigyelés után. De ugye én tamagocsis vagyok.

Javaslat neked személyesen: Indíts topicot, amiben ráveszed Atit, hogy jelentse ki, hogy a Hódban nem játszhatnak családosok, fiatalok, net nélküli munkahellyel rendelkezők, és mindazok akik 57 percnél is szeretnek többet aludni egyhuzamban. Abban a pillanatban elismerem, hogy ez a játék nem nekem való, és szabira teszem minden orimat míg meg nem felelek a feltételeknek. Addig viszont ne mondd nekem, hogy tamagocsizok, mert lassan unalmas lesz, hogy bármely topicban szólalsz meg, az a vége, hogy rajtad kívül mindenki tamagocsis...
Miért indítanék? Nekem is van családom, nekem is van munkahelyem. Viszont ha éjjel felgyújtanak 300 házat, és reggelre elmegy minden egységem, akkor nem rohanok ide, hogy csináljunk valamit a helytartóval, mert így képtelenség játszani. Nem sírok ezekben a topicokban, hogy nehogymá ha nem érek rá a játékra, akkor nehogymá ne lehessek a top-ban! Ha csak napi 1 órát vagyok a gépnél, akkor fogadjam el, hogy nem leszek olyan jó, még ha a tudásom meg is van hozzá, hogy felette legyek azoknak az embereknek, akik 5 órát tudnak lenni, ők meg fogadják el, hogy nem lesznek azok felett az emberek felett, akiknek 10 órája van a hódítóra, és azok az emberek pedig fogadják el, hogy nem lesznek azok azok előtt az emberek előtt, akik 20 órát vannak hódító előtt. Ez szerintem teljesen logikus...
De ezekkel a helytartó-menedzser fejlesztésekkel azt érjük el, hogy jópár ilyen fejlesztés után tökmind1, hogy mennyit leszel a gépnél, elenyésző lesz a külsönbség azon emberek között, akik 5 órát vannak, vagy akik éjjel-nappal előtte vannak. És ez szerintem nem jó

Quote:
A Reálos hasonlatod már csak azért sem állja meg a helyét, mert az én értelmezésemben ez hódban az A topját jelenti. Szerinted mikor volt véletlen betegség utoljára az A topjában? Mikor volt akármilyen betegség az A topjában?
Mondhattam volna magyar bajnokság NBII-es szintjét is, de azt nem tartom focinak
Reply With Quote