Quote:
Originally Posted by Kisbér
Én a kényelmi funkciót abban látom, hogy pl a szövik felmérése oldalon ott van, hogy melyik tag hány körre van tőlem... Az kényelmi funkció.. Vagy az, hogy a tanácsadókban a tekercsek mellett ott van az, hogy az hány %-ot ad neked... Az is kényelmi funció...  Az, hogy a helytartó képez, az nem kényelmi funció szerintem...  De ezen nem vitatkozom.. én kicsit másként látom ezeket a dogokat, mint itt jópáran...
Aki nem tud itt lenni, azok általában nem az 1/A-ban vannak  És mivel csak 3k felett van az új szabálynak jelentősége, ezek az országok 1/A-ban vannak 99%-ban. Aki meg 1/A-ban nem tud ott lenni az ütést követő körökben, annak meg szól a szövije, vagy ne képezzen katonát  D
.
Persze, én is élvezem mondjuk a focit... Haverokkal elmegyünk minden héten focizni... De ha felkarol egy menedzser, mert szerinte tehetséges vagyok, akkor ugyanúgy heti 1 haverokkal való focizgatás után szerinted elvárható, hogy a Reálban játszak?! Na ugye 
Maximum eléri a menedzserem, ha már fizetek neki, hogy minden héten 2x mehessek focizni.. És ha pont azon a meccsen törik el a lábam, akkor meg anyázom a menedzsert  De az nem a menedzser hibája... Vele szerződést kötöttem, és megkértem, hogy szervezzen nekem még 1 lehetőséget focizásra hetente.. ő megszervezte a focit.. De hogy én béna voltam, és eltörtem a lábam, arról ő nem tehet
Lehet hülye példa, de beindult a fantáziám 
|
A helytartó képez, a helytartó felteszi a vérszomjat, meg megcsinál egy csomó mindent. Neked pl kiveszi a kaját a közös rakiból. Legyél itt vazz 24 órát, és vedd ki magadnak, ne csak tamagocsizz!!!
Nem fogod elhinni, akik nem napi 24 órát játszanak, azok is felmennek az A-ba, mert szeretnek játszani, és ha már játszanak, ezt nem kerülhetik ki- nemrég szavaztunk is róla. Ugyanakkor nagyon hülye az A-s példa, mert az ott előforduló véletlen bekapott betegségek száma kifejezetten elenyésző...
Én élő példát mondok inkább: A szuperjátékos nem tamagocsizós játékosokkal ellentétben nekem olyan munkahelyem van ahol nincs net, mellette meg családom is. Aki ismer, tudja, hogy azért elég sokat vagyok gépnél, aki meg a krónikát is olvassa az biztos látja, hogy nem heti egyszer szoktam kitámadni alapos megfigyelés után. De ugye én tamagocsis vagyok.
Javaslat neked személyesen: Indíts topicot, amiben ráveszed Atit, hogy jelentse ki, hogy a Hódban nem játszhatnak családosok, fiatalok, net nélküli munkahellyel rendelkezők, és mindazok akik 57 percnél is szeretnek többet aludni egyhuzamban. Abban a pillanatban elismerem, hogy ez a játék nem nekem való, és szabira teszem minden orimat míg meg nem felelek a feltételeknek. Addig viszont ne mondd nekem, hogy tamagocsizok, mert lassan unalmas lesz, hogy bármely topicban szólalsz meg, az a vége, hogy rajtad kívül mindenki tamagocsis...
A Reálos hasonlatod már csak azért sem állja meg a helyét, mert az én értelmezésemben ez hódban az A topját jelenti. Szerinted mikor volt véletlen betegség utoljára az A topjában? Mikor volt akármilyen betegség az A topjában?