Quote:
Originally Posted by bpeet
a viharra és szárazra ott a helytartó napsütése + növekedése. így a katonaképzés leállítása a helytartóval már valóban túlzás lenne.
|
Miért? Ha hadis vagy, és csupán 4-5 kört tudsz varizni ezekből, akkor jópár kör lemegy, míg leszedi rólad a helytartód... Ezalatt a helytartód képez, mint állat, ami ugye károkat okoz neked... Ha fizetsz, miért okoz károkat?!
Quote:
emberlopások + házgyújtások esetén a képzés leállítása megintcsak durva lenne, mert az egy másik ori aktivitása miatt kapod be. így "jogtalan előnyhöz" jutnál.
|
Miért? A vihart, meg szárazságot is mások aktivitása rakta rád. Miért ne lehetne emberlopásra, meg házgyújtásra is csinálni modult?!
Quote:
A betegséget viszont bekaphatod más ori aktív akciójától függetlenül is (értsd: nem a másik ori küldi rád a betegséget, hanem az ő akcióitól függetlenül kapod be), így a katonaképzés leállítása kényelmi funkció.
|
Nem tudod bekapni más országok aktivitása nékül

Csak ha hullát támadsz persze

(hozzáteszem az is a másik aktivitása miatt van, hiszen ő választotta a hullát

)
Quote:
ha így is rápillantanátok a kérdésre lehet érezni hogy hol a határ a tamagocsi helytartó és a kényelmi funkció között.
|
Én a kényelmi funkciót abban látom, hogy pl a szövik felmérése oldalon ott van, hogy melyik tag hány körre van tőlem... Az kényelmi funkció.. Vagy az, hogy a tanácsadókban a tekercsek mellett ott van az, hogy az hány %-ot ad neked... Az is kényelmi funció...

Az, hogy a helytartó képez, az nem kényelmi funció szerintem...

De ezen nem vitatkozom.. én kicsit másként látom ezeket a dogokat, mint itt jópáran...
Quote:
az aki nem tud itt lenni fedezzen fel meg érdekes a felfedezési szabályok miatt.
|
Aki nem tud itt lenni, azok általában nem az 1/A-ban vannak

És mivel csak 3k felett van az új szabálynak jelentősége, ezek az országok 1/A-ban vannak 99%-ban. Aki meg 1/A-ban nem tud ott lenni az ütést követő körökben, annak meg szól a szövije, vagy ne képezzen katonát

D
Quote:
meg nem tudom te írtad-e, de ilyet ne írkáljatok h "aki nem tud itt lenni menjen tevézni"... attól h nincs időm még szerethetem a játékot.
|
Persze, én is élvezem mondjuk a focit... Haverokkal elmegyünk minden héten focizni... De ha felkarol egy menedzser, mert szerinte tehetséges vagyok, akkor ugyanúgy heti 1 haverokkal való focizgatás után szerinted elvárható, hogy a Reálban játszak?! Na ugye

Maximum eléri a menedzserem, ha már fizetek neki, hogy minden héten 2x mehessek focizni.. És ha pont azon a meccsen törik el a lábam, akkor meg anyázom a menedzsert

De az nem a menedzser hibája... Vele szerződést kötöttem, és megkértem, hogy szervezzen nekem még 1 lehetőséget focizásra hetente.. ő megszervezte a focit.. De hogy én béna voltam, és eltörtem a lábam, arról ő nem tehet
Lehet hülye példa, de beindult a fantáziám