Deni... Pont te megérthetnél, hiszen földim vagy
Szóval ha ezt megcsináljuk, jön a következő kérés, hogy ha minuszban van a foglalkoztatottság, akkor ne képezzen már a helytartó, hiszen te sem képeznél.
Az is pitiáner változtatás, kerüljön bele, hajrá!
Aztán jön valaki, hogy ha loptak tőlem az elmúlt 3 körben embert, akkor ne képezzen már a helytartó, hiszen folyamatosan viszik az embereimet, és ha már fizetek érte miért teszi tönkre a helytartó az országom?!
Ezt is bevezetik, mindenki örül 2 napig.
Aztán megint jön valaki, és azt mondja, hogy ha éhezem, akkor ne képezzen a helytartó, hiszen te sem képeznél, ha éhezel. Ez is kényelmi változtatás, kerüljön bele. Tök boldog mindenki 2 napig.
Aztán megint jön egy tamagocsis csóka, aki azt mondja, hogy ha megy rajtam a vihar vagy a szárazság, akkor ne képezzen a helytartó. Hisz magam sem képzek akkor katonát, miért képez akkor a helytartó, tönkreteszi az országom.. ez csak egy kényelmi változtatás, kerüljön pipa a helytartóba.
Jó, ez is bekerül, mindenki boldog 2 napig.
Aztán megint jön valaki, hogy ha a morálom 60% alatt van, akkor ne képezzen a helytartó, hiszen te sem képeznél, amikor lázonganak, gyújtogatnak, elköltöznek a lakosok, fizetek a vip-ért, miért teszi tönkre a helytartó az országom nemigaz?!
Ez is belekerül, 2 napig mindenki boldog...
és így tovább a végtelenségig...
Remélem most már érted, hogy alapvetően nem azzal van bajom, hogy ez a modul bekerül-e vagy sem... De egy idő után Ati azt fogja mondani, hogy na most már elmentek a ... valahova...
Én úgy gondolom, hogy ez az idő már most elérkezett, mások meg nem.
Ahogy Serg, vagy Arra, vagy nem tudom ki mondta, ez a játék a hódító, és nem a helytartó-menedzser