View Single Post
Old 02-08-2007, 10:18
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Továbbra sem értem, hogy annak az 1-2 nagyon ellenkező kollegának és Mr. "CÁF" Kisbérnek ez miért fájna.. és nem, az elvek bemagyarázást sem értem..
Csak magamat tudom ismételni..
Deni... Pont te megérthetnél, hiszen földim vagy

Szóval ha ezt megcsináljuk, jön a következő kérés, hogy ha minuszban van a foglalkoztatottság, akkor ne képezzen már a helytartó, hiszen te sem képeznél.
Az is pitiáner változtatás, kerüljön bele, hajrá!
Aztán jön valaki, hogy ha loptak tőlem az elmúlt 3 körben embert, akkor ne képezzen már a helytartó, hiszen folyamatosan viszik az embereimet, és ha már fizetek érte miért teszi tönkre a helytartó az országom?!
Ezt is bevezetik, mindenki örül 2 napig.
Aztán megint jön valaki, és azt mondja, hogy ha éhezem, akkor ne képezzen a helytartó, hiszen te sem képeznél, ha éhezel. Ez is kényelmi változtatás, kerüljön bele. Tök boldog mindenki 2 napig.
Aztán megint jön egy tamagocsis csóka, aki azt mondja, hogy ha megy rajtam a vihar vagy a szárazság, akkor ne képezzen a helytartó. Hisz magam sem képzek akkor katonát, miért képez akkor a helytartó, tönkreteszi az országom.. ez csak egy kényelmi változtatás, kerüljön pipa a helytartóba.
Jó, ez is bekerül, mindenki boldog 2 napig.
Aztán megint jön valaki, hogy ha a morálom 60% alatt van, akkor ne képezzen a helytartó, hiszen te sem képeznél, amikor lázonganak, gyújtogatnak, elköltöznek a lakosok, fizetek a vip-ért, miért teszi tönkre a helytartó az országom nemigaz?!
Ez is belekerül, 2 napig mindenki boldog...
és így tovább a végtelenségig...

Remélem most már érted, hogy alapvetően nem azzal van bajom, hogy ez a modul bekerül-e vagy sem... De egy idő után Ati azt fogja mondani, hogy na most már elmentek a ... valahova...
Én úgy gondolom, hogy ez az idő már most elérkezett, mások meg nem.

Ahogy Serg, vagy Arra, vagy nem tudom ki mondta, ez a játék a hódító, és nem a helytartó-menedzser
Reply With Quote