View Single Post
Old 02-07-2007, 20:42
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
én nem hinném hogy a raktárfosztás több hadist eredemnyezne.
Legalábbis érezhetően. ennek ellenére nem tartom jó ötletnek
De vajon több fosztit eredményezne e az 1A ban?

Nah srácok... 10oldalon keresztül becsületesen megküzdöttem mindenkivel, aki a torkomnak esett, de most pihi lessz Holnap egész napos meló + hasonló ínyencségek, de ti csak feszegessétek. Nem olyan egyértelmű a helyzet, mint ami indokolta volna az igen csak gyors elvetést Persze bizonyára ennek is oka van, mint mindennek.
Ami zavar: az olyan szavazatok, amike nem lettek megindokolva.
Mindenkinek köszönöm, aki érdemben hozzászólt és a jövőben is hozzászól a témához... nem is olyan rossz, hiszen elég pörgős kis topicra sikeredett

Be kell vallanom, eszembe sincs bevezettetni ezt + mást sem, mert tele a hócípőm az álandó változtatással.
Már fontolgattam a dolgot, hogy indítok egy topicot, miszerint nem kéne ilyen sűrün változtatni, bőven elég lenne évente 1x is. Valószínüleg a kreatív vezértársaim ezért leharapnák a fejemet úgyhogy ilyet nem teszek

Továbbá tessék példát venni rólam! Ha valaki indít egy topicot a minimum, hogy annyit foglalkozik vele, mint én az enyémmel Nem muszáj az én kissé nyers hangnememet is átvenni, de az emberek szeretik, ha válaszolnak ill. véleményezik a HSZukat... még ha néha negatívan is
Reply With Quote