Quote:
Originally Posted by Penya
Piacborítást nem csak tekipiacra értettem. Mondjuk eladja az összes tekercsét vagy legalábbis nagy részét és a pénzt átviszi máshova. Azt azért ne feledjük el h nem egyedül vannak fent akik ott vannak. Továbbra sem értem miért jó az h két háborúnál többet nem bírsz ki, mert tartalék nélkül nem tudod pótolni a veszteségeket csak hosszú hetek után. Felmész G be vagy B be és ott tartalék nélkül halott vagy. Ha minimális pénzed van akkor sem jobb a helyzet. Hangsúlyozom milliárdok nélkül is fel lehet jutni az A ba ezt nem vitatom de ha harcolnod kell azt nem viszed el szárazon ha nincs tarcsid.
|
a piacban igazad van... de ha kiszámolod csak 100könyvtárral 3.333.333 tekercsnél jön el a stagnálás ahol kiegyenlitődik a tekercs irás vs. kopás aránya (0,3% al számoltam az ötlet szerint) mondjuk 2.000.000 tekercsig szinte nem is érezhető a kopás a piacon... mert itt még dominál az írás... sztem ez már elég elfogadható tartalék

ezzel csak az irreálisan nagy tartalékot szoritanánk vissza, mert ez a 2milla tekercs is csoport függöen 6-10mrd aranyat jelent...