Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
én nem csak a realitásra gondoltam a súgó idézet erőteljesen súgalja hogy a hóditó világában ez lenne a logikus... és más egy otthon örzött könyv, vagy egy antikvárium mint egy piac...
mint irtam én sem örülnék neki, de sajnos logikusan ez jön ki...
100millával kevesebb van neki... igen ez tény aztán majd megint 100millával és megint és megint... kikerülhető a dolog elég egyszerüen.... hmm a boritja a piacot hogy a tekikopást kiküszöbölje??? drágulnak az árak??? ha túl sokkal akkor inkább mindenki tart pár könyvtárat hogy saját készleteit fenttartsa, én legalábbis ezt tenném... és ha nem veszik meg tőle, akkor csak az értékéből veszit... és szépen hiperbolikusan csökkene az írt teki kopott teki arány... amire eléri ez a 0-át addigra azért már miliárdos lesz így böven lehet gazdagodni... de egy idő után nem érné meg neki fent lenni és csak irogatni... mert nem nyerne vele már többet...
|
Piacborítást nem csak tekipiacra értettem. Mondjuk eladja az összes tekercsét vagy legalábbis nagy részét és a pénzt átviszi máshova. Azt azért ne feledjük el h nem egyedül vannak fent akik ott vannak. Továbbra sem értem miért jó az h két háborúnál többet nem bírsz ki, mert tartalék nélkül nem tudod pótolni a veszteségeket csak hosszú hetek után. Felmész G be vagy B be és ott tartalék nélkül halott vagy. Ha minimális pénzed van akkor sem jobb a helyzet. Hangsúlyozom milliárdok nélkül is fel lehet jutni az A ba ezt nem vitatom de ha harcolnod kell azt nem viszed el szárazon ha nincs tarcsid.