View Single Post
Old 02-07-2007, 15:07
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Mármint azt, hogy senki ne adja meg másnak a belépési adatait?
Ati, ez nyilván így lenne igazán jó, csak éppen nehezen megoldható. Mi is kizárólag A-ban élünk ezzel a lehetőséggel, úri becsületszavamra mondom, hogy lentebb egyik szövim orijába se léptem be soha, és az enyémbe se léptek még be.
A-ban viszont másképp megy a dolog. Rengeteget kell termelni, tartalékot felhalmozni, némely klántag olykor napokig nem jut netközelbe, de nem engedhetjük szabira, mert akkor esetleg bevernek, meg hasonlók. Most persze lehet mondani olyanokat, hogy úgy kell megoldani, hogy szabira is lehessen menni, Kisbértől asszem megkapom, hogy csak tamagocsizunk, és várjuk, hogy a szabályokat hozzánk igazítsák, de azért ez nem ilyen egyszerű.

Te szoktad mondani, hogy játszanak egészen fiatalok is a hóddal, nekik a szülei nem biztos, hogy rajonganak érte ha komoly telefonszámlát kell kifizetni a wapos játék miatt. Sőt, mivel pl én bizonyos okok miatt egyáltalán nem tartok mobilt, ráadásul a munkahelyemen sincs net, nekem eleve lehetetlen egy afféle jó "helytartó" nélkül normálisan működni... És van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem tud a nap 24 órájában bármikor géphez ülni. Attól még szeretnék játszani, ha nem baj...