View Single Post
Old 02-07-2007, 14:02
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Ez tény hogy nem csak smsen lehet.
OFF: A VIP azért lett kitalálva hogy atinak legyen pénze sörre

On: amúgy tényleg azért lett kitalálva hogy segitse azokat akik nincsenek gépnél és hogy alap dolgokat elvégezzen, annál aki ott van de lusta végig menni mindenen... kényelmi funkció a képzés ugyebár de miért is kell hátrányt élvzni a többibel szemben... ha nem 10% képzésről van szó akkor is... ha csak 100ember akkor is... én mindenkép ugy támogatom a javaslatot hogy abban a körben már ne képezzen amikor elhullik az első pár ember... vagyis hogy csak akkor hagyja abba a képzést a helytartó amikor vip nélkül se inditanál te se... de ez semmivel sem elöny a nem vipessel szemben, csupán csak korrekciója egy segitő rendszernek, aminek vannak minimális hibái még... és így végig gondolva... mégis inkább mint automatikus rendszert javallom minden folyamatos emberhullásra(betegség,vihar,éhezés) így ha megtörténik ez az esemény akkor ne legyen se hátrány se elöny a nem vipessel szemben ha az ember ilyenkor képezni akar azt tegye meg szépen manuális úton...
sztem ezt amit leirtam minden nem vipesnek támogatni kéne mivel ezáltal semmivel sem lesz elönyben a vipes,csak hátrányban sem..., és a vipesek akik nem támogatnák szálljanak magukba és gondolják végig hogy nincs már így is elég elönyük a nem vipessel szemben mindezt napi 18forintért???

Kisbér ez ebben a formában meggyözött???

Vipes vagyok, de akkor se támogatom) engem nem gyöztél meg
Az oromat is megtörölhetné a helytarto ha már vipes vagyok) vagy legyen ez a kényelmi funkcio
Reply With Quote