Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
hmm a nagy termelők a csopi topjában vannak tudtommal jópár hekivel bárki felett 20kör távolságra... de lehet nekem szar a pontlista és nem 22kkörre van hanem 2,2-re csak lehagyott egy veszőtt...
a tisztánlátásos hadit,nem én mondtam hanem te hogy plusz 30%toli kell a tisztán miatt... figyelj ha 3kocsmányi tolival többed van akkor a környező hadist befoszthatod azért...
hmm nemhiszem hogy 4plusz kocsma miatt minden kiélezett hadis bever téged... 3-4-5körre tény hogy nem foszt az ember, mert értelme sincs, de akkor meg miért is hátráltatná a nagytermelőket cece? ép a maradék törp tünne el ha kilehetne nullázni őket a bányák miatt... még egy faxláma hadis is beférne minden törphöz... aki magasan van azt ugyse érinti és ugyis termel egyedül annyit mint 20kis törp ori...
|
Nah, ezt a nagy + kis termelő izét inkább hagyjuk, mert nincs értelme a dolognak. Amúgy + azok akiket 20körre látsz közel sem bisztos, hogy bányászok...sőtt! Vagy esetleg voltál már olyan pozicióba? Nekem volt már top1-es orim és tudom mit kell csinálni egy csopi tetején.
Te jártál már ott vagy csak hallottuk, láttuk délutáni híradó?

A tapasztalaidra vagyok kiváncsi és nem amit másoktól ahallottál.
Hogy miért is hátráltatná? Mi sem egyszerübb ennél: bárhogy is nézed a rakifoszti egyel több veszélyforrás. Megint ez a nagytermelő jelző zavar.
1500hekin 300bánya a z kicsi vagy7 nagy termelő? Mert az a B-ben közel sem a csopi teteje.
Nos ami pedig a kocsmákat illeti, egy valamit is érő hadis ott spórol ahol csak tud. Könyvtárakon, bányákon, tanyákon, őrtornyokon, kocsmákon templomokon... egyszóval amin csak lehet. És igen. Sokat jelentr az az 3kocsma.
De egyáltalán nem erre vagyok kiváncsi. Inkább ha már koptatod a billentyűzetet azt írd le NEKED miért nem lenne jó, ha lenne rakifoszti. Pl termelő vagy és nem szeretnéd, vagy mert hadis vagy és sajnálnád, hga a termelőktől elvennéd a nyersit, esetleg toli vagy és félsz, hogy a hadisok elszedik a termelők nyersijeit és a hadit kell lopni, amit ugye nem mersz... esetleg :d Nah ilyesmire lennék kiváncsi nem a nagy + kistermelői filozófiádra. Tiszta agrárgazdaságtan lett a topic

Utálom