View Single Post
Old 02-06-2007, 20:26
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Azt hiszem itt most alaposan melléfogtál.
Van orim az 5. csopi allján amivel gyártom a tekercseket. Nos, ha majd ezt nem tudom csinálni, mert jön valami módosítás, akkor másképp kel hozzáálnom.
Alapítok egy fullra húzott szövit és kénytelen leszek az új orikat leígázni és elvenni javaikat. Ez nehezíteni fogja a játékukat? Lehet. De ez van. Valamiből nekem ius meg kell élnem. És ha már védenem kell a vagyonomat (nem tudhatom biztonásgban hőn szeretett Báhiámnál) seregekkel, azok nem országomban nem fognak gabonazabálással és sörhasnövesztéssel foglalkozni.
Kétlem, hogy csak én lennék ezzel így.

Nem csak a kis csoportokban gáz a seregpiac 5-dik szinten, hanem szinte mindegyikben, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Úgyhogy kifejezetten üdvös lenne, ha nem tekiben hanem seregben tárolnád a vagyonodat, mert ha van a piacon sereg, akkor a csoportok messze elhúzott topjai utolérhetővé válnak... De ez nem ide tartozik
Ami viszont igen, hogy egy ilyen 3 ezrelékes kopás, vagy mondjuk úgy Báhia ennyit kér amiért hajlandó foglalkozni az áruddal lényegesen kevesebb, mintha az oridban koptatnád a tekit- kivéve ha 200 heki alatt vagy-, ezáltal drágább lesz az extrém méretű vagyonok tekiben történő felhalmozása, amit a magam részéről mindenképpen üdvösnek tartanék.