Thread: Gnóm vari!
View Single Post
Old 02-06-2007, 20:13
Viz Viz is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by opp View Post
ha jó az ork nincs otthol tekije !
támadást indit és a tolis szövi inditja a lóvét a a támadáskor teki be ütés teki ki
embert lop és akkor ?
ha ráteszi a vihart akkor is van néhány hulla, vagy mf varis a közelbe akihez befér embert lopni
ha meg az orkhoz befér a gnóm tolival akkor bajba van varival létszám szempontjából
és aki szövibe orkkal van az egy idő után ugyis hozzászokik, hogy ő tölti be a boxzsák szerepét(legalább is én már ezt megszoktam) és addig is 4 országot foglal le egyedül amig a 3 másik társa nullára vágja az egész szövit akkor mehet az anyagi támogatás, mivel földért lazán belibben szinte bárhova és már vissza is ment a többiekhez.......
de ez már nem ehhez a témához tartozik szóval részemről ennyi
OFF akkor már:

Mit csinál egy ork ha gyújtanak nála embert lopnak szárazvihart rajta ( ez tfnél nem téma ).
Azért már megérzi. Varival meg egy gyengébb hadis-varis is befér hozzá.
Tekiben játszhatja a haditeki bevesz kitesz dolgot, de akkor mi lesz a mező ( tf esetében megint nem ) laki, mágia és tolitekikkel? Na meg azt modnom se kell hogyha 1 kört veszít a karaván miatt az se kellemes Merthogy ha nincs, akkor ugye még a hadisok is befrnek kb mindenfélére, és a varikat is alig fogja felrakni. Na meg azt ne is nézzük, hogy védéskor és támadáskor is veszi a tekit? Mert hogy tuti vissza is kísérik, akkor meg már nézhet. Plusz a napi 5 piac igencsak limitálja a dolgot. Szóval ez mind szép és jó, de szerintem nem A-ról van szó.
Merthogy 1/A-ban ezt mindenki megjátssza, de ott már aki gnóm varisnak adja a fejét...
Reply With Quote