View Single Post
Old 02-06-2007, 19:18
Dave Dave is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

no a felét átolvastam.

meglátásom, hogy az "ellenzék" félreértette a dolgot.
a felvetés azt tartalmazza, h a felhalmozott tartalékokat ellenség számárá elérhetővé tegyék. (ha már akkora király vagy hogy összeszedted, akkor tartsd is meg!)
én nem mondom, h jólenne, vagy nem lenne jó, akkora nagy spíler már nem vagyok, h ilyeneken kelljen aggódnom.
Csak az szúrja a szememet, h hiába magyarul van a szöveg megfogalmazva az emberek 80%-a nem fogja fel a lényeget!

ha a tartalék elérhető az ellenségnek, akkor te is eléred a másét, más is eléri a tiedet. ha össze tudod fosztani, lopni egyszer, akkor nem okoz gondot mégegyszer, gondolom... egyszerűen az a lényeg, h senki ne kényelmesedjen el azé, mer milliárdjai vannak olyan helyen, ahová nem lát rá senki.

van pl egy ország. 2-3 éven keresztül az alsó szint közepén, folyamatosan tömi a zsebét az induló országok kárára. és egyszerűen nem lehet velük mit csinálni, mert egy 6000 körös ori ellen egy éppen 250 körös 250 hekis ori mit tud csinálni? egyszer leártózom, ő fél pillanat alatt fullra vásárolja magát és kész... nem egy ilyen ország van... de ha a tartalékai nem lennének biztonságban senki ellen, akkor az ilyenek megszűnnének, arra koncentrálnának, h fejlesszék magukat, ne csak kizsákmányolnják a fiatal, kicsi orikat, és sok-sok ember játékkedvét elveszik vele.

de tökmindegy h itt miről beszélgetünk, mivel Magyarországon vagyunk, tehát olyan megoldás nem lesz, ami mindenkinek egyformán megfelelő, úgyhogy 2025-ig járhat a pofánk, akkorse lesz igazságos megoldás!!!!