Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 02-06-2007, 17:58
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%
Default 1. kör

Lefekszem a batér tetjén és szidkozódom egyet, hogy hogy nem voltam figyelmes. Megpróbálom kihúzni a nyílvesszőt, de nem erőltetem, ha vészes, mert nem akarok kitépni a húsommal, aszem ebben a körben csak pillegek, mert azt sem láttam, hogy honnan jött a támadás.
Azt észrevetted, hogy a fás-bokros rész felöl jött, de közelebbről, mint ahonnan a hangot hallottad.
A nyílvesszőnek nem akaródzik kijönni. Stancil ott óbégat melletted, de követi a példádat: lehasal.

- Gyáva mucskok, ide álljatuk ölém, harcujatok röndesen! (ordítom miközben vad táncba kezdek, amolyan ugri bugriba, és keresem a támadókat a szememmel)
Te is arra jutsz, hogy a fák-bokrok takarásában lehetnek. Láthatóan nem érdekli őket, amit mondál, mert nem jött elő senki.

Maradok a lovak biztosította "fedezékben" és erősen figyelek a tengerpart felé is.

Milyen messze lehetnek a nyamvadtak? (hány kör cikk-cakk futás?)
Két kör.

A gyereket a padlóra fektetem és megkérem, hogy maradjon lehasalva egyenlőre.
Majd halljátok a nő hangját:
- Hyas és a Törpe menni egy-egy oldalon be, íjászok.
Hyas ellenvetés nélkül elindul a parancsod szerint.

Pónim behúzoa abatár fedezékébe utánna nagy levegő és várok két ütemnyit míg Hyas elindul. Aztán rohanva bevetem maga a fák közé. Az íjjászoktól lehetőleg távolabb.

Farkas: futsz vagy nem futsz?
Akartam, de kiadta az ukászt az vezír, így maradok inkább, hátha csak csel az egész és mindjárt jönnek a gyalogos patkányok. A kocsi háta felé húzódom, hogy lássam a másik oldalt is.

Gren és Hyas a köv kör végére eléri a bozótost
Addig jönnek a nyílvesszők.
A tetkőn senki nem kap, viszont a két futóbajnok igen, Hyas kettőt ettől kissé meglassul, Gren egyet neki sem esik jól (3 ÉP 6 FP)

köv kör.

Last edited by Chris; 02-06-2007 at 18:02..