View Single Post
Old 02-06-2007, 14:33
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Szerintem lehet kevés a 3 ezrelék, már ha jól értettem, és arra vonatkozik, hogy a piacon lévő teki ennyit kopna 19 körönként. Bár a számolgatni nem nagyon szeretek, de ennél lényegesen nagyobb kopást is el tudnék képzelni. Ugyan a csoportban lévő pénzmennyiség nem csökkenne tőle, de az extrém méretű tekitartalékok igen. Ugyanis egy bizonyos pont felett nem lenne értelme tekiben tárolni a pénzt, mert több kopik mint amit akár jó magas hekin is meg lehet írni... Mivel azt nem hiszem, hogy a nagy termelők hirtelen elkezdenék nyersibe tenni a vagyonukat, szerintem felélénkülne a katonapiac, ami nagyon sok csoportra ráférne.
Nincs itt mit nagyon számolni. 1milla tekin 3000db ugrik 1piacoláson. 1hét alatt ez kb 20K, ami ugye egy átlagárat nézve 50milla. Nem kevés pénz az Synk.
Ráadásul az 1milla teki nem is egy nagy szám.
Semmi ilyesmit nem támogatok. Ha arról van szó, hogy lehessen többet lopni, fosztani az oké; a lopásért nem nagyon ugrálnék örömömben, de ez érthető. Mindenesetre ilyen vehemensen nem tiltakoznék.
Az viszont eszemben sincs támogatni, hogy a redszer elvehesse tőlem azt amit megtermelek. Akkor minek termelem?

A kattincspiaccal te is tudod, hogy főleg a kiscsopikban van gond. Legalább is én még fent nem találkoztam ilyen jellegű problémával.