Quote:
Originally Posted by Xeper
Nekem volt olyan szövim, aki elfelejtette megemlíteni, hogy azért nem akarnak leszállni rólunk az ellenfeleink (akik csak úgy az égből pottyantak ránk), mert ő 2 napja ártózza őket. Már mindennek utánajártunk, aztán fórumon egy bamba mosollyal jön, hogy jaaa hát persze hogy ártom őket (nem mintha nem beszéltük volna meg hogy béke van)
Szóval kell az az információ.
Arról nem is beszélve, hogy kicsit körülményes minden lopás eredményét kitenni doksiba.
|
Hát jah... meg mondjuk a térkapuknál elsősorban nem az a lényeg akire te nyitottál hanem akik rád nyitottak, mert azt nem mindenki jegyzi meg és/vagy menti le,főleg ha többen lopnak tőled... had ne legyen már még külön egy "akik lopkodnak" dokumentumom 40sorral, ha ép egy kiélezett orkal vagyok... így viszont ennek is nyoma maradna... a füles megoldás tökéletes lenne a választható szövi "lássa/ne lássa" opcióval, és sztem sem kell a szivárvány szinkavalkád mert a végére már tényleg az lesz hogy minden ország akcióinak más más szine lesz a bugyi rózsaszintűl a türkiszig...