Quote:
Originally Posted by Ati
Természetesen direkt kötözködöm, hiszen épp pontosítani akarsz valamit, ami amúgy szinte mindenki számára világos, és ezt leírod egy olyan mondattal, amibe ugyanúgy bele lehet kötni, ahogy azt te tetted épp.
|
Hmm ez nem egészen egyértelmü most... mondjuk minden értelmesebb ember rájön hogy ténylegesen mit jelent ez a hátrány, ha elkezd varázsolgatni egy törpel... csak a súgóból tényleg nem ez jön le a kezdöknek, nagy gondot nem jelent de sztem is félreérthető. az hogy majnem mindenki számára világos az meg hál isten azért van mert az átlag hódos iq szintjével azért normálisan képes kikombinálni pár sikertelen akció utána a tényleges jelentését, vagy ép egy tapasztaltabb szövitag magyarázza el neki... de pl aki törpel kezd, azért megszenved ezzel az elején.nem vagyok egy régi hódos, de már legalább 5törpnek kellett szájba rágnom hogy mit is jelent ez konkrétan...
"a varázslatok 25%-kal kisebb eséllyel sikerülnek, kivéve a magára ható varázslatokat, aminél kicsit több az esély a sikerre," ebből nekem is az jön elsőre hogy bármiféle varázslat max 75%al sikerülne tehát mondjuk ha simán begömböznék vkit 3x annyi varival akkor "25%-kal kisebb esély" nálam azt jelentené hogy minden 4.re nem sikerül a gömb pl... de lehet csak én ismerem rosszul a kisebb esély fogalmát