Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 02-05-2007, 13:43
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Összekészítem a holmimat, ellenőrzöm a felszerelésem minden darabját és kipótlom az élelmet hat napra elegendőre.
A pónimat jól megetetem megitetom előző este és indulás előtt is gondoskodom róla. Feltöltöm a neki való készleteket is (3-4 napra elegendő zabot teszek egy kis zsákba).
Az Úrnőtől megkérdem az uticélt és hogy hogyan készüljünk élelemmel felszereléssel. Azt mondja Ifin az uticél. Ha bármi kívánsága van akkor igyekszem teljesíteni. (élelem mindenkinek, sátor, stb) A batárért még el kell mennetek a kereskedőhöz.
Indulás előtt igyekszem nem az utolsó őrségben lenni, hogy minél pihentebb legyek.
Megkérdem Hyas-t, hogy ért-e a kocsihajtáshoz és ha igen akkor vállalja-e a hajtást. Ért hozzá és vállalja. Ha igen akkor a "szokott" helyemre a batár hátuljára kapaszkodom majd fel, hátrafele és kétoldalra figyelve. Szürkesörényt a batár bal (nekem jobb) hátsó sarkához kötöm hosszú pányván, hogy kényelmesen mozogni tudjon és ha kell bármikor elvághassam a pányváját.
A kétkezes csatabárdot az ölemben tartom minden esetre készen és a batár hátfaláról lelógó (poggyászrögzítő) szíjjak közé hurkot készítek amibe bedughatom a karom, hogy ha nagyon zötyögős lenne a terep akkor se essek le, meg a szekérről harcolást is könnyíti kapaszkodóval.

Last edited by Chris; 02-05-2007 at 18:05..