View Single Post
Old 02-04-2007, 22:01
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Az nem probléma gondolom ha a nyersit nyomják fel 5-10k ra. Az nem gond, az nem rossz a kezdőknek? A kezdőkkel meg könyörgöm ne példálozzunk már, na nehogymár az legyen h aki 7 éve játszik meg aki 1 hete aközött ne legyen különbség. Aki kezdő majd megtanul játszani ha nem tanul akk szivatják. Na mert így gondolom nem szivatják őket folyamatos lopással, földelésekkel, mészárokkal a morál miatt vagy éppen fosztással. Ehhez képest semmi nem lenne ez a módosítás. Ellehetetlenítené? Ezt mire alapozod? Nekem még egyszer nem volt rúnagondom, pedig jópárszor voltam már hadis 7-8% templommal. Az is igaz h nem pakoltam magamra feleslegesen mindenféle varit.
Itt az lett először mint indok felhozva, h szinesebbé tenné a játékot...
Na most gondoljatok már bele, itt az átlag érdekét kéne nézni, és az átlagnak bőven elég kihivés igyis geljutni A ba... meg eggyáltalán boldogulni is bőven elég kihivás nemhogy még erre is költeni... nembezsélve arról h nem mindenki tud annyi időt játékra forditani mint akik itt kitalálják/megvitatják a módositásokat... és annak aki nepközben pl sulizik vagy melózik és nemtud géphez jutni annak nagyon jóljön h legalább a varikat fel tudja tenni különösebb költekezés nélkül, kérem szépen ne legyünk már önzők gondoljunk ezekre az emberekre is... és mielőtt bárki elkezdene dobálózni h én is magam érdekében bezsélek, megsugom nem érint a dolog sőt én csak jót nyernék rajta, viszont nem tartom fernek ezt az átlag játékossal szemben....

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok